Kastanjecracker geitenkaas

Kastanjecracker geitenkaas

Kastanje crackers zijn gemaakt van kastanjemeel. Ze zijn licht verteerbaar en een beetje zoetig van smaak. Door een cracker niet alleen te beleggen met een plakje kaas, maar er ook noten, rauwkost en verse kruiden aan toe te voegen maak je een maaltijd veel voedzamer. Samen met een frisse salade en een smoothie is je maaltijd helemaal af! 

Dit recept is voor 1 persoon. Wat heb je nodig:

Crackers

  • 2 kastanjecrackers
  • 1 plak geitenkaas, 50+
  • 2 trostomaten, klein
  • 1 handje tuinkers
  • 20 g walnoten
  • snufje peper

Beleg de crackers met de ingrediënten.

Salade

  • 25 g veldsla
  • 1 el olijfolie, extra vierge
  • 1 tl balsamicoazijn
  • 1 schijfje citroen
  • 1/2 tl honing
  • Snufje peper en zout

Maak een dressing van de olie, azijn, citroen en honing.

Smoothie

  • 100 g fruit naar keuze, vriezer
  • 1/4 komkommer, met schil
  • 20 ml kokosmelk, uit blik

Doe alle ingrediënten in de blender. Paar minuutjes shaken en genieten maar!